Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

středa 18. prosince 2013

Výletnická středa

Krásný den :)
jak si užíváte dnešek? My se chystáme na vánoční Brno, projít si tamní trhy, dokoupit potřebné věci v Tescu a večer hurá na koncert Asonance :) Znáte? Chystáte se tam někdo? Jsem na ně velmi zvědavá, slyšela jsem teda zatím jen pár písniček, ale líbily se mi :)
Vánoce se blíží mílovými kroky, máte nakoupené už všechny dárky nebo to necháváte na poslední chvíli?:) Já mám dnes v plánu dokoupit poslední zbývající kousky, tak to snad klapne :)...Neumím si představit ještě 23. létat někde a shánět dárky (když vynechám to, že Vánoce slavíme u rodičů na vesnici, tak by mi to 23. bylo prd platné :D)
Co se týče kuchtění, dnes jsem improvizovala (nečekaně opět :D) a vykouzlila hruškové lívance, jestli budou jedlé a hlavně dobré, tak určitě čekejte v blízkých dnech recept :)
Pro inspiraci přicházím opět s jídelníčkem.

Snídaně: čistě ovesná kaše s banánem a mandlemi, nesmí chybět ani pořádná dávka čaje :)

Oběd: bramborovo-batátová kaše, kuřecí horní stehno a zelenina

Svačina: strouhaný koláč a mandarinka

Večeře: vařené hovězí maso (z polévky) s chlebem a šunkou, zelenina

Druhá večeře: plněná špagetová dýně (recept dodám), ačkoliv to asi nevypadá moc chutně :D, je to vynikající a knacky s pomazánkou

4 komentáře:

  1. ty jo někdo kdo zná Asonance, já jejich písničky miluju. Dofám, že se na jejich koncert jednou taky dostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten koncert byl naprosto boží!!!Trval skoro tři hodiny :) a utekl jako voda. Mají opravdu skvělé hlasy a ta hudba, fakt jestli budu mít možnost na ně ještě někdy jít, tak neváhám ani vteřinu :)

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.