Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

čtvrtek 12. prosince 2013

Fitnessblender

Zdravím veškeré osazenstvo :)))
přicházím s dalším tipem na zajímavé cvičení, které můžete nalézt na www.fitnessblender.com Věřím, že tuto stránku už dost lidí zná, ale víte jak, inspirace není nikdy dost.  
Zdroj: http://www.fitnessblender.com/
Stránku provozuje mladý a sympatický manželský pár Daniel a Kelli od roku 2010. Stránky jsou neplacené a můžeme zde nalézt nejen nepřeberné množství cvičení, ale také recepty a rady. Stránky jsou velmi přehledné a je skvělé, že si člověk může nastavit v hledání o jaké cviky by měl zájem, tzn. na jakou část těla se chce zaměřit, na jakou obtížnost, dobu trvání,  o jaký typ cvičení má zájem, co k němu potřebuje a dokonce i spálené kalorie. Je možné si také zaplatit jejich cvičební programy :)
Líbí se mi jejich myšlenka dostupnosti cvičení pro všechny i pro ty, co na tom nejsou finančně nejlépe (nemohou si dovolit platit za vstup do posiloven, hromadných cvičení, nákup různých cvičebních DVD, která se časem stejně ve většině případech omrzí) a přitom chtějí pro své zdraví a tělo něco udělat.
Tady jsou některá má oblíbená cvičení:
 
 
 
 
 
 
A co vy? Cvičíte podle Daniela a Kelli? Jaká jsou vaše oblíbená cvičení?:)
 
 

7 komentářů:

  1. Fitnessblednder znám, nejdřív jsem je odsuzovala (nevím proč :D), ale teď jsem těm dvěma přišla na chuť a cvičím podle nich docela hodně - mají totiž vážně široký záběr a jsou mi sympatičtí. :)
    Jestli někdo nezná, určitě se připojuji k doporučení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to zase jiný typ cvičení, když to člověk třeba srovná s Jillian, Bobem, Tonym, Zuzkou atd. :) Takže občas trvá než jim člověk přijde na chuť.

      Vymazat
  2. znám ,al necvičím. Z videí na netu se spíše inspiruju.

    OdpovědětVymazat
  3. o těchto videích už jsem četla, ale ještě zatím nezkusila, takže určitě brzo napravím;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dneska zkoušela jógu, pilates a strečink :) A zjistila jsem, že mám šíleně zkrácený svaly, takže se podle nich budu protahovat častěji:)

    OdpovědětVymazat
  5. sú skvelí, veľmi rada podľa nich cvičím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.