Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

pátek 13. prosince 2013

Jídlo kam se podíváš :)

Nazdaar :)
tak konečně je tady pátek,co? A před námi volnooo :) Jak ho máte v plánu strávit? My se zítra chystáme do Vídně, konečně jsem se dočkala, jupí :)...A v neděli si jedeme zasoutěžit do TEPfaktoru? Znáte to?:) Tak mi prosím držte pěsti, ať vyhraje náš tým :) Dlouhou dobu se nic neděje a pak je celý víkend totálně nabitý. Bohužel (bohudík) se TEPfaktor nachází na druhé straně ČR než bydlím. Sotva unaveni přijedeme v noci z Vídně, další den nás čeká opět vstávačka v nekřesťanskou dobu a skoro 6 hodin cesty tam a dalších cca 6 zpět :/ :)...Tak doufám, že to bude stát za to.
Jinak přicházím opět s dalším jídelníčkem a várkou fotek, snad se budou líbit.
 
Snídaně: kaše z rýžových a jáhlových vloček, pšeničných otrub, čokoládové kávy, proteinu, vody, chia semínek, špetky stévie, mandlových plátků a hrušky (uff, to je ale dlouhý výčet :) a nesmí chybět každoranní tradiční zelený čaj :)
 
Oběd: zase jáhly s červenou čočkou a kuřecím masem, miska salátu
 
Svačina: dva kousky banánové bábovky s miskou kefíru, čokoládového sypaného musli Tesco (je opravdu výborné) a kaki
 
Večeře: 4 knacky se sýrem a šunkou, zelenina (večeřím v kině, opět na Hobitovi :D, tentokráte ovšem s přáteli :)

Musím se pochlubit,  dnes jsem úspěšně dokončila druhý měsíc P90X a takto vypadám po hodině s Tonym :D
 
 
 
Jaký den jste měli vy?:)
 
 

 
 

4 komentáře:

  1. Máš to pěkné,ale zdá se mi,že to trochu přeháníš. Prosím,neber to jako útok,ale jako dobře mířenou radu. Ono je fajn jíst zdravě,ale nic se nemá přehánět. Ruku na srdce,byla bys schopna dát si třeba v restauraci něco,co nespadá do tvé "zdravé " kategorie ? A jíst jen svoje pečivo je sice fajn,ale to koupené taky nekouše a věř mi,už jsem se setkala s hodně případy,kdy to začlo nevinně...ono tohle dost hraničí s ortorexií..teď je mi jasné,že budeš argumentovat,že ti kupované nechutná,ale to je jen obhajoba v tvé hlavě. Ono život není jenom o tom mít všechno "clean",cvičit,ale i o jiných věcech. Doufám a moc ti přeju,abys na to přišla sama dřív,než už nebude cesty zpátky...Víš,já taky měla smysl života ve vaření,pečení,cvičení a obhajovala si to tím,že přece žiju zdravě..teď sice žiju dle tvého asi ne úplně zdravě,ale jsem šťastná,mám svoje koníčky,na které jsem díky své posedlosti neměla čas,nedělá mi problém se najíst venku a je mi fajn a tobě máš c přeju,abys na to taky přišla,protože by byla škoda nechat se vtáhnout někam,odkud se těžko vrací zpět. Hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se ti zdá špatně :)))....Opravdu nemám problém jíst v restauracích (omg :D, právěže změna je dobrá :), za pár dní mne čeká svíčková (která teda asi do zdravého jídla nepatří) a těším se na ni, snad bude dobrá :)...Nemůžeš čekat, že na blogu se zdravou výživou budu psát jak se cpu gyrosem a spol. Opravdu mi ani nevadí kupované pečivo a nevybavuju si, že bych někde psala jak mi kupované nechutná (zrovna o víkendu jsem kupované měla heč a opravdu jsem se z toho nezhroutila :))))..Je mi celkem jedno jestli žiješ zdravě, clean, nezdravě a spol :)), je to každého věc. Každý má jiné zájmy a opravdu nepřestanu dělat něco co mne baví a naplňuje jen proto, že mi to napsal nějaký anonym na netu :D...To je jako bys milovníkovi knih zakázala číst knihy, protože si tím může zkazit zrak :D a ať si jde hledat jiný zájem :))...

      Vymazat
  2. Ta kombinace jáhel a červené čočky mě zaujala, určitě zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budu moc ráda, snad ti to bude chutnat jako mně :D....Velmi mile mne to překvapilo :)

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.