Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

neděle 9. února 2014

Efie coby modelka

Krásné nedělní ráno :),
povinnost pro tento den č. 1 splněna, jupíí :) V 8 hodin začínala registrace na turistický závod Hostýnskou osmu (znáte někdo?), fakt jsem nečekala, že o to bude až takový velký zájem. V první vlně se může zaregistrovat 270 účastníků a během 15 minut jich bylo registrováno už 180 :O a v současné chvíli už skoro 260, prostě hukot :) Zaspat, tak mě kluci asi umlátěj :D (registrovala jsem nás s přítelem a ještě jednoho kamaráda)...Už se plány na léto pomalu ale jistě plní :)...O tomhle jsem se však zmiňovat nechtěla...
Většina holek chtěla být (některé možná ještě chcou :) být modelkou. Proč si na takovou "profesi" nezahrát aspoň v soukromí domova? Docela mne baví pózovat, když už má člověk nějakou inspiraci a užije si u toho i spoustu zábavy (pokud zrovna nemá depresi, ježiš takhle fakt jako vypadám?)...Pár fotkama bych se ráda "pochlubila" :) Pro začátek dodávám, že jsem díky cvičení ohebnější :), ale v těchto našich prostorách to nešlo přímo tak, jak bychom si přáli, navíc bez pořádného rozcvičení to taky není ono :). Už se těším na jaro/léto (ano už to píšu po několikáté :)) a focení venku :)
Takže tady máte kousek "na ochutnání" z našeho fotodne s kamarádem (tímto zdravím Kubu, ahooooj :))













Co vy a focení? Fotíte se rádi? :)

16 komentářů:

  1. Krásné fotky :ú

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadáš moc hezky,kdyby jsi se chtěla stát fotografkou,tak máš k tomu potencionál;)
    Já osobně občas chodím k fotografovi se nechat vyfotit zdarma,ale přemýšlela jsem, že i mohu přejít dál a i za nějaký peníz ,tak uvidím jestli to takhle někdo vůbec dělá:)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jsou moc super, sluší ti to na nich :D To s tím jarem/létem mám stejné, už se nemůžu dočkat. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. moc hezký fotky, jednu dobu jsem focení úplně žrala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten závod neznám, ale k těm fotkám... moc ti to sluší a máš krásnou postavu!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou boží, moc ti to sekne. Líbí se mi ta třetí odspoda, máš na ní parádní bříško, a nejlepší je ten výraz, nechtěla bych někdy vidět sebe, když nacvičuju ty svoje rádobyásany. :-D
    O Hostýnské osmě jsem slyšela. Kamarádka bydlí v takové p*deli za Bystřicí a taky plánovala se účastnit. Budu ti držet pěsti. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné fotky! :) Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  8. krásné fotky! jde vidět, že máš nejen hubenou, ale i svalnatou postavu :) fotka ve stojce je nejlepší, máš dokonalé nohy a jdou vidět i břišáčky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi krásná! :) Super fotky... Já se bohužel fotím dost nerada, přijdu si na nich extra ošklivá a hned, jak někde zmerčím foťák, tak udělám takovej křečovitej obličej.. :/ :D, takže to vždycky dopadne nic moc... Ale až trochu pohnu se svou jógou a zvládnu nějaké pozice, tak se snad vyfotim v nich.. :D
    Vážné pěkné fotky. :))) A super postava!

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se nejvíc líbí ta poslední :)

    OdpovědětVymazat
  11. máš moc hezké fotky, já jsem k nějakému tomu focení taky "přičuchla", ale bylo to hlavně v různých šatech, taky by mě docela lákalo nechat si udělat fotky ve sportovních pózách, abych měla památku na "super formu" bohužel se zatím v té nej formě necítím, ale třeba se to časem změní;)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky, ty šaty ti hrozně sluší :) A to tvoje břicho, jak děláš svíčku :O taky chci! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělá postava a krásné fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší ti to, vypadáš skvěle! :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.