Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

úterý 7. ledna 2014

Zpět do formy

Krásný den,
jak z nadpisu vypovídá, rozhodla jsem se opět začít s formováním postavy a lepším životním stylem :) Tyto cca tři týdny byly plné všeho možného jen né pohybu a zdravé stravy :D Občas je třeba si dát takový oraz (dle mého) a prostě nic neřešit :), tzv. "vypnout". Užila jsem si tedy vánoční svátky dosyta, skvělou silvestrovskou chatu (natož že mi nechutná skoro žádný alkohol a jsem zvyklá pít neslazené čaje/kafe, vodu, tak mi podezřele až moc jel přeslazený punč :D) a teď hurá zase makat.
Jsem  ráda, že se mi podařilo v pohodě najet do těch starých kolejí, nechybí mi žádné laskominy, kterýma jsem se cpala hlava nehlava :) Přemýšlela jsem co dál v rámci cvičení, do P90X se mi nějak nechtělo O:), tak Insanity byla jasná volba. Cvičíte to někdo? Mám za sebou zatím fit test a plyometric cardio circuit. Jestli jsem si do dnešního dne myslela, že mám nějakou kondičku, beru zpět :D Je to opravdu masakr, uvidíme, jak se mi bude dařit dál. Určitě insanity ale nepojedu 6 dní v týdnu, max. 5...O víkendu by mne asi přerazili sousedi :). Teď cvičím v době, kdy tajně doufám, že jsou ještě v práci :) No, zatím si nikdo ještě stěžovat nebyl (ťuk ťuk).
Dlouho jsem nepřidávala žádný jídelníček, tak přikládám pro inspiraci včerejší.

Snídaně: směs vloček, chia semínek, proteinu, banánu a kokosu = kaše

Oběd: pečené kuřecí stehno (miluju ho) na zelenině s kuskusem a pohankou

Svačina: celozrnný koláč s jogurtem

 Večeře: domácí opečený chleba s pomazánkou (rozmixovaný cottage s tvarůžkama, česnekem a vlašskými ořechy) a pro mne nejlepší zelný salát

Večeře II: dva knacky se šunkou, sýrem a okurkou (nechtělo se mi už fotit O:)

Jak se máte vy? :)

10 komentářů:

  1. moc pěkné fotky jídla,škoda,že teď nemůžu tolik jíst,jinak bych si to šla udělat :)

    OdpovědětVymazat
  2. tu pomazánku vyzkouším, Insanity moc naznám, ale Shaun je borec, pár videí jsem s ním viděla a fakt hustý :D

    OdpovědětVymazat
  3. To je teda škoda, že ti tofu nugetky nechutnaly, jakto? Mně tam chutnal moc ten sýrový šmak. ;-) Dneska jsem měla pečené stehýnko taky. K obědu i večeři, nom nom. ;-D
    Už jsem párkrát četla, že holky necvičí třeba kvůli sousedům, jakto? Máme koberec, používám podložku a jsem si jistá, že sousedi nic neslyší, jelikož nijak nedupu. Hodně slyšet jde plovoučka, tu mají nad náma a slyším, jak tam jejich fakan furt běhá a jezdí na odrážedle. -_- Co je slyšet, je digitální švihadlo, když jím mlátím o zem, nebo když mi upadne činka. :-D Naštěstí pod námi bydlí kamarád. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam žádný sýrový šmak necítila :(
      Ono třeba u Insanity se fakt docela dost dupe :) Snažím se skákat relativně potichu, ale těžko říct, jestli to jde níž slyšet nebo ne :) Též máme koberec plus mám ještě docela tlustou podložku, kdo ví...Pořádně ani nevím kdo pod náma bydlí O:)

      Vymazat
  4. díky,určitě napíšu,jak jsem dopadla u dr

    OdpovědětVymazat
  5. Insanity jsem začala cvičit na jaře, ale vydržela jsem to asi 10 dní.. nedělalo mi to dobře na kolena, tak jsem s tím sekla.
    Je to fakt náročný, ale pokud někdo nemá problémy s koleny, věřím, že to přinese skvělé výsledky. Tak hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Zatím jedu třetí den a kolena v pohodě, snad to tak bude i do konce :) Kondička by se m fakt hodila.

      Vymazat
  6. P90X jsem zkoušela jednou a není to nic moc pro mě, za to Insanity? Na tom jsem vydržela ujíždět přes půl roku. Je naprosto skvělý, navíc Shaun je fakt fešák :D Vždycky jsem byla krásně utahaná :D ale teď už mě to neláká, protože jsem to cvičila fakt často..tak si dávám od toho oraz :D Cvičila jsem teda více méně hlavně jedno video, protože to mě bavilo fakt moc. jen jsem nikdy nezkoušela ty Max. (něco něco :D) videa, protože těch 55 minut se mi to cvičit zas nechtělo :) Ten oběd vypadá fakt hrozně dobře :) Tak přeju ať tě Insanity baví :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Shaun je fakt nádhernej O:) Jaké video jsi hlavně cvičila?:) No, já se na to Max. (něco něco :D) chystám, ale třeba jen jednou :D uvidíme :) řídím se heslem, co tě nezabije, to tě posílí :D :D

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.