Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

pondělí 16. června 2014

Zatoulaná ovečka se opět vrací na scénu :)

Krásný den přeji všem čtenářům, pokud teda na můj blog ještě někdo chodí :D
Omlouvám se za tak dlouhou neaktivitu, ale blížily se mi státnice, tak holt nějaké radosti běžného života musely jít stranou :(...Stálo to ovšem za to, můžete mi říkat "slečno magistro" :D :D (takovej blbej vtípek O:)


Teď už bych na tom s časem mohla být lépe, tak se určitě můžete těšit na nějaké ty články :) (např. o Radegastově výzvě aneb opravdu zážitek na celý život, běhu žen v Ostravě a někdy v budoucnu o Krakonošově stovce, která nás čeká příští víkend :)...V zásobě mám určitě i nějaký ten recept :) Bohužel při tvoření jsem zapomněla fotit, takže nejdřív musím znovu napéct a pak to zvěčnit :) Ovšem kdybyste měl někdo nápad na nějaký článek, co by vás zajímal, sem s tím :) Zlobit se nebudu :D
Doufám, že si užíváte krásného počasí (třicítky na umřítí nás snad už opustily :), cvičení vám dělá radost a celkově se máte fajn :)

13 komentářů:

  1. Gratuluju, slečno magistro :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ráda,že jsi se nám vrátila:) já sem pořád chodím;)
    těším se na připravované články :)

    OdpovědětVymazat
  3. A hlavně ti chci pogratulovat k titulu paní magistro :-) doufám, že jsi ten titul řádně oslavila,jak se patří a má :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vítej, ovečko, gratuluji ke státnicím a těsím se na tvou blogovou aktivitu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Také gratuluji ke státnicím,šikulka! I já pořád nakukovala,jestli je tu nějaký nový článek a dneska vidím že je! :-) těším se na tvé počteníčko

    OdpovědětVymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.