Náš největší úspěch není v tom, že nepadneme, ale v tom, že vždy vstaneme, kdykoli padneme.

sobota 7. prosince 2013

Má aktuální forma - záda

Ahoj :)
rozhodla jsem se založit takovou rubriku zabývající se mou formou v rámci jednotlivých částí těla :) Jelikož jsem fotící amatér (když se fotím sama, tak žádný sval jak na potvoru nevyleze :D, už jsem si říkala, že jsem blázen, když ty svaly v zrcadle vidím a na fotkách kde nic tu nic), nezbývá mi tedy nic jiného než poprosit mého velmi dobrého kamaráda, jehož velkým koníčkem je právě focení. Můžete posoudit sami, že tady se aspoň lehce něco rýsuje :)
Pro začátek bych chtěla začít se zády, na které jsem opravdu pyšná. Věřím, že časem budou vypadat ještě mnohem lépe. Posiluji je jen činkami (3 a 5 kg) a posilovací gumou. S přítelem jsme si do bytu pořídili i hrazdu, ale zatím mám problém se přitáhnout :) (věřím, že tohle časem dopiluji aneb když se chce, všechno jde :)





 
Na kterou část těla jste vy nejvíce hrdí?:)

14 komentářů:

  1. Moc pěkné! :)
    Já na žádnou část těla asi hrdá nejsem. Spíš jsem ráda, že mám prsa velký tak, jak mám. :D Ale snad jednou budu moct být hrdá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Vím, že ženská je tvor snad věčně nespokojený :D, ale i tak věřím tomu, že jednou budeš taky hrdá :)

      Vymazat
  2. záda jsou mou slabou stránkou, proto se jim věnuju intezivněji než jiným částem. Celkově bych řekla že mám dobrý a silný nohy.
    Jinak ta první fotka vypadá dost hustě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To já se snažím takhle právě dopilovat nohy a ruce :)

      Vymazat
  3. To je bomba :) mě asi nejvíc líbí zadek na mě =D

    OdpovědětVymazat
  4. Čumim jak puk, nádherně vytvarovaný záda, vážně :)) Smekám!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je paráda! Dobrá práce :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to se mi moc líbí. :-) Fakt krásná práce!
    Aktálně nejsem na žádnou část těla hrdá, ale jsem teď hrdá na sebe, že se nezanedbávám ani fyzicky ani duševně a po více než půlroce sleduji zase úbytky, což mě hrozně těší. :-)
    Už jsi zkúšala ty nugetky? Včera jsem je měla k obědu s kuskusem a ňam! :-D Jsem z nich hrozně nadšená. Kdyby mi někdo před více než třemi lety, kdy jsem začala koketovat se zdravou stavou, řekl, že mi tyhle věci budou tak chutnat, asi bych se mu vysmála. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)...Tak to je super, jen tak dál :) To je to nejlepší co u člověka snad může nastat, když se nezanedbává fyzicky ani duševně!! :)
      Ještě jsem je nezkoušela, musím dojíst uzené tofu, které právě večeřím :) Tak to jsme dvě, taky mi někdo dřív říct, že budu jíst tak, jak jím teď, nebudu mu věřit a vysměju se mu :)...Ale jsem momentálně moc moc spokojená a za to to stojí :)

      Vymazat
  7. Krása!! já mám ráda akorát své záda a zadek, ale jen občas :D
    záda jedeš v posilovně?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Nene, všechno jedu doma.
      To ale jen občas znám :D

      Vymazat

Děkuji za jakýkoliv komentář :), reaguji na ně zde na blogu.